Hälsningar från årsmötetshelgen i Östersund

”Gud gör något nytt. Det spirar redan. Märker ni det inte?” Jes.43:19. Nedan några bilder från helgen. Lördagens morgonbön hölls av Hans Wallstedt och Gospel Magic. Undervisning med Ivan Morunov, pastor och gästtalare från Bulgarien som även spelade på kvällens fest. Efter lördagens lunch var det undervisning av Björn Elfving, representant från Metodistkyrkan i Finland. Årsmötet med förhandlingar. Helgen avslutades med gudstjänst på söndagen. Tack vännerna i Östersund för er gästfrihet och tack framför allt till Gud för en fin och inspirerande helg!

Välkommen till församlingens trivsamma kyrkolokaler!
Ansvarig pastor i Sverige Nils-Gustav Sahlin ledde årsmötetshandlingarna
Pastor Nalle från Finland undervisade
Hasse andvände trolleri i sin undervisning
Pastor Ivan från Bulgarien både undervisade och spelade
God och festlig bulgarisk mat på lördagskvällen